A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кам'янка-Бузький ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №2
ім. Григорія Тютюнника
м. Кам'янка-Бузька

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП

У ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 ім.Г.Тютюнника Кам'янка-Бузької міської ради відбулося засідання команди психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП. Учасники команди обговорили та визначили рівні підтримки дітей з ООП.

20:35 12.01.2022

Проведено захід з питань безпеки.

На виконання наказу про організацію та проведення заходів  з питань безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу на час зимових канікул 2021-2022року.Було проведено зустріч із працівниками ДСНС.

12:00 14.12.2021

Андріївські вечорниці.

Багата на святкування, традиції, звичаї наша матінка-Україна. Особливо колоритно,  ба навіть загадково,  таємничо, магічно наші предки святкували Андріївські вечорниці. Це чарівне дійство сьогодні відтворили учні 9-их класів. Поринули у давні часи і традиційні забави нашого народу. Провели свято величною, дзвінкою колядою.

19:04 13.12.2021

Звитяги гандболістів

У спортзалі ЗЗСО І-ІІІст.N-2 ім.Г.Тютюнника Кам'янка-Бузької міської ради 11.12.21р. відбулися змагання з гандболу серед школярів.В гості до місцевих юних спортсменів завітала команда КІВС(м.Львів),яку тренує чемпіонка  України, гравець львівської "Галичанки" Ольга Василяка.Товариські зустрічі проходили у трьох категоріях і всі закінчились впевненою перемогою Кам'янецьких ганболістів. Серед шестикласників зафіксований рахунок 26:14, восьмикласники перемогли 35:4, команда дівчат 27:9.    Готували команду школи N-2 вчителі: Кузьмич О.Р. і Кузьмич С.О.

10:13 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Яку форму навчання ви підтримуєте?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень